Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Sarah’s, door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Prijzen
Alle prijzen worden uitgedrukt in euro’s; Prijzen zijn per stuk/object en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De genoemde prijzen welke bij een gepresenteerd artikel worden gehanteerd, dit zijn de juiste prijzen. Prijzen op een andere manier als genoemd bij het artikel zijn onder voorbehoud, voor zetfouten kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden.

Verzending:
Verzending vind alleen plaats na betaling van het volledige bestelbedrag, hierin worden geen uitzonderingen gemaakt. Zendingen worden automatisch aangemaakt naar aanleiding van de door de klant ingegeven adresgegevens. De klant dient deze voor het plaatsen van de bestelling te controleren om foutieve zendingen te voorkomen. Sarah’s is niet aansprakelijk voor extra kosten die het ingeven van onjuiste informatie met zich meebrengen, extra gemaakte kosten zullen in rekening gebracht worden bij de klant. Na het voldoen van deze extra kosten zal de zending nogmaals worden verzonden.

Aansprakelijkheid
Wij geven een zo precies mogelijke omschrijving van al onze artikelen. Mocht er een fout voordoen of een kleur afwijken zijn wij hier niet voor aansprakelijk. Omschrijvingen en afbeeldingen zijn gevoelig voor diverse interpretaties, ook kwaliteit van een beeldscherm is afhankelijk van hoe een kleur of artikel wordt weergegeven. Sarah’s is niet voor boven genoemde aansprakelijk.

Social media
Van al onze producten maken wij een foto, dit om de kwaliteit van de verzending te kunnen waarborgen, maar ook om een voorbeeld te delen via onze website of social media kanalen. Door een bestelling bij ons te plaatsen gaat u automatisch akkoord met het feit dat wij een foto van het gemaakte artikel gebruiken voor eigen promotionele doeleinden. Wij zullen er op toezien dat er nooit persoonlijke gegevens worden afgebeeld. Wilt u niet dat uw creatie, welke wij voor u maken, verschijnt op onze social media kanalen of onze website, vragen wij u dat nadrukkelijk kenbaar te maken bij het plaatsen van uw bestelling. Dit kunt u doen in het opmerkingen veld bij afrekenen, via het contact formulier of rechtstreeks een email te verzenden naar info@sarahs.eu

Herroepingrecht
De klant heeft het recht om, binnen 5 dagen na levering, het product retour te geven aan Sarah’s. Dit zonder opgaaf van reden, wel retour in originele verpakking en originele staat. Indien een artikel bij retour niet meer als origineel of nieuw verkocht kan worden wordt er vindt er voor dit artikel geen creditatie plaats. Artikelen kunnen retour gezonden worden op kosten van de koper, na ontvangst van het artikel in originele staat en verpakking zal het aankoopbedrag retour gestort worden. Retourzendingen dienen altijd aangekondigd te worden.

Gepersonaliseerde items
Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij anders met ons word overeengekomen. Neem hiervoor altijd contact op via info@sarahs.eu.

Privacy
Al uw gegevens worden alleen gebruikt voor het succesvol afhandelen van uw bestelling en de aflevering van het product. Contactgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.
BTW Daar er voornamelijk geleverd word aan particulieren en kleine ondernemers uit Nederland is het niet mogelijk (via de webshop) btw te laten verleggen bij bijvoorbeeld intracommunautaire levering. Wilt u als ondernemer uit het buitenland toch afnemen? Dat is uiteraard mogelijk. Wilt u, in verband met vele extra administratieve handelingen, vooraf contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder.

Contact
U kunt op de volgende manieren contact opnemen met ons:
Email: info@sarahs.eu